آبمیوه و بستنی

دستگاه بابل تی و دستگاه پخت

از {{model.count}}

Bubble Tea

تعداد
نوع
88,000,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...

دستگاه بابل تی یا چای حبابدار یک دستور غذای تایوانی است که از ترکیب چای با شیر، میوه و آب میوه تهیه می شود، سپس مرواریدهای خوشمزه تاپیوکا را اضافه کرده و به شدت تکان می دهد. مهاجران تایوانی آن را در دهه 1990 به ایالات متحده آوردند، در ابتدا در کالیفرنیا از طریق مناطقی مانند شهرستان لس آنجلس تهیه میشد، اما این نوشیدنی به کشورهای دیگر که جمعیت زیادی از کشورهای آسیای شرقی در آن هستند نیز گسترش یافته است.طرز تهیه چای حباب دار (چای شیر بوبا) چای حباب دار یا بوبا جدیدترین نوشیدنی مد روز است که در همه جای جهان گسترش یافته است. همه آن را دوست دارند.ددستگاه بابل تی برای تهیه مرواریدهای با طعم های مختلف استفاده میشود. برای تهیه آن میتوان از این دستگاه استفاده کرد. برای ساخت و برای پخت بابل تی میتوان از دستگاه در آبمیوه فروشیها استفاده کرد.

بابل‌تی انواع مختلفی دارد که معمولاً از چای سیاه، چای سبز، چای اولونگ و گاهی چای سفیدتشکیل شده‌است. گونه دیگر، یوئنیونگ در هنگ کنگ منشأ گرفته‌است و از چای سیاه، قهوه و شیر تشکیل شده‌است. انواع دیگر این نوشیدنی شامل نوشیدنی‌های چای مخلوط است. این تغییرات اغلب یا با بستنی مخلوط می‌شوند یا اسموتیهایی هستند که هم چای و هم میوه دارند. مروارید یا گوی‌های تاپیوکا (بوبا) رایج‌ترین ماده تشکیل دهنده بابل‌تی است، اگرچه راه‌های دیگری برای ساخت گوی‌های جویدنی موجود در بابل‌تی وجود دارد. رنگ گوی‌ها با توجه به ترکیبات ترکیب شده با تاپیوکا متفاوت است. بیشتر گوی‌ها یا مرواریدها سیاه رنگ هستند که از شکر قهوه‌ای به‌دست آمده‌اند.

چای حبابی از چه چیزی تهیه می شود؟

چای حباب دار سنتی از چای آسام و شیر کف دار تهیه می شود که با یخ خرد شده ومروارید تاپیوکا کاراملیزه. چای آسام را می توان با چای سبز یاس جایگزین کرد وشیرهای جایگزینمی توان به جای شیر گاو (جو دوسر، سویا، بادام، نارگیل) استفاده کرد.

اگرچه این همان چای حبابدار کلاسیک استدر دهه 1980 اختراع شد حباب‌های جدید، ژله‌ها، پودرها، آب میوه‌ها، شربت‌های طعم‌دار و شیرها به این معنی است که این نوشیدنی اکنون می‌تواند بسیار متفاوت به نظر برسد. در واقع، برخی ازمحبوب ترین چای های حباب دارتقریباً از نوشیدنی شیر تاپیوکا کاراملی شده قابل تشخیص نیستنداسمش را به چای حباب داد. 

شاید بزرگترین تفاوت در معرفی آن باشدچای میوه ای. اینها از میوه و آب میوه تهیه می شوند و با یخ مخلوط می شوند و اغلب حباب ها یا ژله هایی به ته آن اضافه می شود. به چای میوه انبه با حباب های میوه شور یا چای میوه اژدها با ژله توت فرنگی در پایین فکر کنید - یک خوراکی خوشمزه و میوه ای به انتخاب شما. 

یکی دیگر از چرخش های محبوب در چای حباب دار است قهوه حباب دار. این را می توان مانند چای کلاسیک شیر آسام (شیر، یخ خرد شده، مروارید تاپیوکای کاراملی شده) اما با قهوه به جای چای سبز یاسمن یا چای آسام سیاه تنظیم کرد. 

مانند تمام چای های حباب دار، این چای را می توان با حباب ها، پودرها و شربت های جدید سفارشی کرد تا یک چای خوشمزه درست شود.نوشیدنی کافئین دار. مورد علاقه شخصی ما قهوه حباب شکلاتی است! 

شما حتی می توانید یکقهوه چای یوانگ یانگیک نوشیدنی محبوب در هنگ کنگ که به نظر می رسد - قهوه و چای در یک نوشیدنی. هر دوی این ها را می توان گرم کرد.

چای حباب ماچاجایگزین محبوب دیگری برای چای شیر کلاسیک است. از چای یا پودر ماچا خالص تهیه شده و با شیر دلخواه شما مخلوط می شود تا یک نوشیدنی خوشمزه با رنگ سبز پر جنب و جوش ایجاد شود. 

ترکیبات :
آرد
شکر قهوه ای
آب
در ابتدا باید شکر قهوه را با آب مخلوط کنیم تا به طور کامل آب به شکل شربت در بیاید سپس باید بزاریم تا بجوش بیاد تا غلیظ بشه بعد از آن باید آرد را اضافه کنیم و هم بزنیم تا به صورت خمیر آماده شود بعد خمیر در جای مخصوص ماشین قرار میدیم و سپس به صورت رشته ای بیرون میده و در نهایت در قسمت تقسیم کن دستگاه قرار میدیم

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...