بایگانی نوشته‌ها

بررسی تخصصی انواع دستگاه میکسر

بررسی تخصصی انواع دستگاه میکسر

بررسی تخصصی انواع دستگاه میکسر. در گذشته درست کردن خمیر از آرد با دست مشکلاتی از قبیل هدر رفتن زمان و طولانی شدن خمیر گیری، و به دنبال آن ورود میکروب‌ها و آلودگی‌ها به داخل خمیر را در پی داشت. با پیشرفت تکنولوژي و ورود دستگاه‌‌های مدرن و مجهز از جمله دستگاه خمیر گیر یا خمیر کن در تجهیزات نانوایی و قنادی، امروزه نه تنها سرعت خمیر گیری افزایش یافته است، بلکه این عمل بدون دخالت دست و به صورت کاملا بهداشتی صورت می‌گیرد. در ادامه این مطلب، دستگاه خمیر گیر نانوایی و قنادی، انواع، نحوه عملکرد و کاربرد آن را معرفی خواهیم کرد.
روش پخت به سبک سووید

روش پخت به سبک سووید

«پخت سوویدی / Beginning Sous Vide» یا کیسه پزی روش پختی نوین در آشپزی است. در این روش مواد غذایی داخل کیسه ای قرار داده شده و در ظرف آبی پخته می‌شوند. در این روش مواد غذایی در دمای پایین و مدتی طولانی پخته می‌شوند. این سبک پخت غذا فرانسوی است و حاصل آن مواد غذایی ترد و با پخت یکسان در داخل و بیرون مواد غذایی است در این ویدیو دستور پخت سبزیجات به روش سووید را ببینید.
ترموباکس مخصوص حمل غذا

ترموباکس مخصوص حمل غذا

ترموباکس یکی از تجهیزات آشپزخانه های صنعتی,رستوران و فست فود می باشد.امروزه با توجه به کاهش وقت برای طبخ غذا در منزل نیاز به غذای آماده و تهیه آن از طریق رستوران و فست فود و غیره افزایش چشمگیری پیدا کرده است.
درباره‌ی نویسنده
فروشگاه اینترنتی stilux جهت فروش آن لاین تجهیزات و ماشین آلات آشپزخانه های صنعتی، فست فود، کافی شاپ، تهیه و پخت نان و شیرینی، تجهیزات و ملزمات هتلی از برندهای معتبر ایرانی و خارجی در سطح ایران فعالیت دارد.
اطلاعات بیش‌تر
دسته‌بندی
عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
آدرس پست الکترونیک خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...