فروشگاه محصولات

عصاره گیر کووینگز مدل CS600

از {{model.count}}

Kuvings CS600

رنگ
رنگ را انتخاب کنید.
تعداد
نوع
28,500,000
69,000,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...

عصاره گیر کووینگز مدل CS600 ساخت کشوره کره جنوبی، جنس تیغه‌ ی این دستگاه از استیل ضد زنگ است و همراه این دستگاه تیغه ی مناسبی برای تهیه ‌ی آبمیوه، اسموتی، دسر یخی و عصاره‌ گیری عرضه شده است.این عصاره گیر منحصر به فرد می تواند یک سیب درسته را خرد و پرس کند که این قابلیت از اکسیده شدن ناخواسته سیب که بطور معمول در هنگام تکه کردن میوه در آبمیوه گیری های با دهانه کوچک اتفاق می افتد، جوگیری میکند و عصاره میوه ای تولید می کند. با دور موتور ۶۰, صدا و لرزش کمتری تولید می کند. با بیشترین کارکرد, کمترین میزان گرما را تولید می کند. حفظ بیشترین میزان ویتامین ها, مواد معدنی و آنزیم هادارای دهانه تغذیه کننده بزرگدارای دو دهانه تغذیه کننده دارای درپوش هوشمند. دارای بدنه استیل کاری شکیل. دارای موتور قدرتمند و بی صدا

با توجه به فواید میوه‌ها برای سلامتی، امروزه استفاده از آبمیوه‌گیری‌ها در خانه‌ها به امری رایج تبدیل شده است. در بازار انواع و اقسام آبمیوه‌گیری‌ها وجود دارند که انتخاب درست را سخت می‌کنند. ما در این مطلب می‌خواهیم به مقایسه‌ی این دستگاه‌ها بپردازیم و به شما در انتخاب آبمیوه گیری مناسب کمک کنیم. بنابراین اگر می‌خواهید برای اولین بار آبمیوه گیری بخرید یا آبمیوه گیری فعلی‌تان را عوض کنید، ادامه‌ی این مطلب را دنبال کنید و اول ببینید که آبمیوه گیری پرس سرد یا عصاره گیر چیست و چه فوایدی دارد تا بتوانید انتخاب بهتری داشته باشید.

آبمیوه گیری پرس سرد چیست و چگونه کار می‌کند؟

آبمیوه گیری پرس سرد یا عصاره‌گیر نوعی دستگاه آبمیوه‌گیری است که در آن به‌جای استفاده از تیغه‌های چرخان از نیروی فشار برای تولید آبمیوه استفاده می‌شود. در این روش با استفاده از فشار، عصاره‌ی میوه‌ها و سبزیجات استخراج می‌شود.

آب‌میوه‌گیری‌های پرس سرد با سرعت پایین‌تری آب‌میوه تولید می‌کنند، ولی در عوض سروصدای آنها نیز کمتر است. باتوجه به کاهش اصطکاک در این روش، به مواد مغذی موجود در آبمیوه نیز آسیب کمتری وارد می‌شود.

در این نوع از آب‌میوه‌گیری‌ها، تیغه‌ی بُرنده‌ی چرخان میوه‌ها را خرد می‌کند. سپس یک نیروی سانتریفیوژی محتویات را به سمت یک صافی فلزی هل می‌دهد تا آب‌میوه تهیه شود. فیلتر (صافی) چرخان آب‌میوه را از پالپ میوه جدا می‌کند.

آب‌میوه‌گیری‌های سانتریفیوژی سرعت بیشتری دارند. سرعت بالای تیغه‌های این آب‌میوه‌گیری‌ها باعث افزایش اصطکاک، ایجاد حرارت و درنتیجه نابودی آنتی‌اکسیدان‌ها، موادمعدنی، ویتامین‌ها و آنزیم‌های گوارشی موجود در میوه‌ها و سبزیجات می‌شود. این آب‌میوه‌گیری‌ها سروصدای بیشتری دارند، بازده‌ی تولید پایین‌تری دارند و آب‌میوه‌ی تولیدی‌شان کف بیشتری دارد.

اهمیت آبمیوه در رژیم غذایی سالم

برای گنجاندن آبمیوه و مخصوصا آب سبزیجات در رژیم غذایی روزمره‌تان ۳ دلیل عمده وجود دارد.

۱. راهی سریع برای تأمین مواد مغذی

بسیاری از افراد مشکلات گوارشی دارند. این امر توانایی بدن را در جذب مواد مغذی موجود در سبزیجات کاهش می‌دهد. آب‌میوه‌ی تازه به‌طور مستقیم وارد جریان خون می‌شود و می‌تواند در عرض فقط ۱۵ دقیقه مواد مغذی موردنیاز برای سلامتی را به بدن‌تان برساند. متأسفانه آب‌میوه‌های بسته‌بندی‌شده‌ی موجود در بازار در اثر پاستوریزه‌شدن تقریبا هیچ ماده‌ی مغذی‌ای ندارند.

۲. افزودن میوه‌ها و سبزیجات مختلف به رژیم غذایی

بسیاری از ما هر روز میوه‌ها و سبزیجات مشابهی مصرف می‌کنیم؛ یا حتی در وضعیت بدتر، خیلی از روزها میوه و سبزیجات نمی‌خوریم. با مصرف آب‌میوه‌ها می‌توانید از میوه‌ها و سبزیجاتی استفاده کنید که معمولا در رژیم غذایی‌تان وجود ندارند. همچنین مصرف آب‌میوه‌ها راهی مناسب برای افزایش مصرف میوه‌ها و سبزیجات در روز است.

۳. آب‌میوه‌ی تازه فواید بی‌نظیری برای سلامتی دارد

با مصرف منظم آب‌میوه‌هایی با خاصیت قلیایی زیاد می‌توانید افزایش سطح انرژی، بهبود گوارش، بهبود عملکرد ذهنی، پوستی شفاف و احساس تندرستی را تجربه کنید.

هرچند باید یادتان باشد با خوردن میوه‌ی تازه پوست، گوشت و شاید دانه‌های میوه را نیز بخورید. بنابراین می‌توانید تمام فیبر موجود در میوه را به دست بیاورید و از مصرف قند اضافی جلوگیری کنید. پس حتما سعی کنید مصرف میوه را هم در رژیم غذایی خود بگنجانید.

مزایای استفاده از آبمیوه گیری پرس سرد

۱. مواد مغذی بیشتر

کیت دی‌پریما متخصص تغذیه و سخنگوی انجمن متخصصین تغذیه‌ی استرالیا به روزنامه‌ی هافینگتون پست استرالیا می‌گوید: «با اینکه می‌توان با وارد کردن فشار بر میوه‌ها و سبزیجات، آب و عصاره‌ی آنها را استخراج کرد، ولی در آبمیوه‌‌گیری‌های معمولی از تیغه‌ها برای تهیه‌ی آبمیوه استفاده می‌شود. فرآیند استفاده از تیغه‌های برنده و چرخان موجب ایجاد حرارت می‌شود و مواد مغذی موجود در غذاها را کاهش می‌دهد.

در عوض آب‌میوه‌گیری‌های پرس سرد با سرعت کمتری عمل می‌کنند (معمولا بین ۷۰ تا ۸۰ دور در دقیقه). این امر حرارت حاصل را به‌حداقل می‌رساند. این‌گونه نه‌تنها آبمیوه طعم بهتری خواهید داشت، بلکه آنزیم‌های مفید و مواد مغذی نیز بهتر حفظ می‌شوند.

آبمیوه گیری پرس سرد - مواد مغذی

یکی از اصلی‌ترین مواد مغذی موجود در آب‌میوه‌ها ویتامینC است. ویتامینC به حرارت و نور حساس است. به همین دلیل برخی مدعی‌اند آبمیوه گیری پرس سرد سالم‌تر از آبمیوه‌گیری سانتریفیوژی است. زیرا آب‌میوه‌گیری سانتریفیوژی حرارت بیشتری تولید می‌کند و درنتیجه مقدار ویتامینC در آب‌میوه را کمی کاهش می‌دهد.

آزمایش‌ها نشان می‌دهد آبمیوه گیری پرس سرد ۴۲٪ بیشتر ویتامین C، بیش از ۶۰٪ بیشتر ویتامین A و بین ۳۵ تا ۵۰ درصد بیشتر آبمیوه تولید می‌کنند.

۲. غلظت و کیفیت بالاتر آبمیوه

دی‌پریما به روزنامه‌ی هافینگتون پست استرالیا می‌گوید: یک مزیت واضح آبمیوه‌های تهیه‌شده به روش پرس سرد این است که معمولا کل آب‌میوه از میوه یا سبزیجات تهیه شده و محتوی شکر یا نگهدارنده‌ها نیست.

از لحاظ محتوای افزودنی و غلظت انواع مختلفی از آب‌میوه‌ها وجود دارند. برخی از آنها محتوی شکر اضافه شده‌اند و برخی دیگر با آب رقیق شده‌اند. ولی آب‌میوه‌ی تهیه‌شده به روش پرس سرد غلیظ‌تر است.

از طرفی این دستگاه‌ها با ریزکردن میوه‌ها یا روش پرس سرد می‌توانند نسبت به آب‌میوه‌گیری‌های سانتریفیوژی، آب‌میوه‌ی باکیفیت‌تری تولید کنند. در قیاس با آب‌میوه‌گیری‌های سانتریفیوژی که با سرعت و شدت زیادی آبمیوه تولید می‌کنند، این دستگاه‌ها با سرعت کمتری این کار را انجام می‌دهند و کیفیت و حجم بیشتری از آب‌میوه‌ تولید می‌کنند.

۳. تهیه‌ آب سبزیجات و مرکبات و شیرمغزهای مختلف بدون استفاده از غذاساز

دی‌پریما به روزنامه‌ی هافینگتون پست می‌گوید: با استفاده از آبمیوه‌ گیری پرس سرد می‌توان انواع آب سبزیجات هم گرفت، درحالی‌که در میان آبمیوه‌های صنعتی آب سبزیجات وجود ندارد و با استفاده از آبمیوه‌گیری‌های طبیعی هم امکان تهیه‌ی آنها وجود ندارد. به همین خاطر طرفداران استفاده از آبمیوه مقدار زیادی از ویتامین‌ها، موادمعدنی و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سبزیجات را از دست می‌دهند.

بیشتر مدل‌های جدید آب‌میوه‌گیری‌های پرس سرد عمودی برای آب‌گیری سبزیجات سبز، گیاهان، جوانه‌ها و میوه‌های نرم مناسب‌اند. همچنین به کمک این آبمیوه گیری بدون نیاز به خرید آب‌میوه‌گیری‌های دیگر یا غذاسازها می‌توانید شیرمغزهای مختلف تهیه کنید.

معمولا شیرمغزهایی که با این آب‌میوه‌گیری‌ها درست می‌شوند، نسبت به شیرمغزهایی که با روش‌های دیگر مانند غذاساز درست می‌شوند، ماندگاری بیشتری دارند.

۴. نظافت آسان‌ آبمیوه گیری

آبمیوه گیری به روش پرس سرد - ریختن کمی آب هنگام آبگیری میوه ها به نظافت آبمیوه گیری کمک می کند.

بیشتر مدل‌های جدید آبمیوه گیری پرس سرد عمودی سیستم‌هایی دارند که خودشان را تمیز و از تجمع پالپ میوه‌ها جلوگیری می‌کنند. برخی از مدل‌ها برس‌هایی دارند که فیلتر آبمیوه گیری را تمیز می‌کنند. بنابراین بخش سخت کار انجام می‌شود.

در میان فرآیند آبمیوه گیری می‌توانید کمی آب بریزید تا آب‌میوه‌گیری‌تان تمیز شود. توصیه‌ی ما این است که همیشه به محض اتمام کارتان با آب‌میوه‌گیری، آن را تمیز کنید. وقتی نظافت آبمیوه گیری را به عادت‌تان تبدیل کنید، تمیز نگه‌داشتن آن کار آسانی خواهد شد.

مقایسه آبمیوه گیری‌ پرس سرد با آبمیوه‌گیری‌های معمولی

آبمیوه‌گیری‌های مختلف از لحاظ کیفیت و قیمت تفاوت‌هایی دارند. زمانی‌که توان مالی برای خرید مدل‌های گران‌قیمت آبمیوه گیری را ندارید، خرید یک آبمیوه گیری به روش پرس‌سرد با قیمت متوسط می‌تواند برای شروع انتخاب مناسبی باشد.

چون آبمیوه‌گیری پرس سرد یا عصاره گیر آب‌میوه‌ی باکیفیت‌تری تولید می‌کند و به شما اجازه می‌دهد عصاره‌ی بیشتری از میوه‌ها و سبزیجات بگیرید. بدین ترتیب در بلندمدت با صرفه‌جویی در هزینه‌ها، می‌توانید مبلغ بیشتر پرداختی را جبران کنید.

اما آبمیوه‌گیری‌های سانتریفیوژی ابتدا با چرخش بسیار سریع تیغه‌های بُرنده در خلاف جهت صافی‌های فلزی، آب میوه‌ها را می‌گیرند. سپس نیروی گریز از مرکز ناشی از حرکت چرخشی سطح برنده آب‌ِ میوه را از پالپ آن جدا می‌کند.

در ادامه می‌توانید مزایا و معایب هر کدام از این آبمیوه‌گیری‌ها را در یک نگاه ببینید و بتوانید بهتر در مورد انتخاب آبمیوه‌گیری مناسب تصمیم بگیرید



آبمیوه گیری پرس سرد
آب‌میوه‌گیری‌ سانتریفیوژی
مزایا
  • این دستگاه‌ها برای آب گرفتن سبزیجات برگ سبز، جوانه‌ها و گیاهان مناسب‌اند؛
  • بازده‌ی بیشتری در تولید آبمیوه دارند؛
  • آنزیم‌های موجود در آبمیوه می‌توانند تا ۷۲ ساعت به‌خوبی در آن باقی بمانند؛
  • سرعت کمتر در آب‌گیری به‌معنای تولید حرارت کمتر است. نتیجه‌ی این امر حفظ بهتر مواد مغذی و آنزیم‌های موجود در میوه‌هاست؛
  • حداقل تفکیک آب‌میوه، کف آن و حفظ بهتر کیفیت آبمیوه را دارد؛
  • برخی دیگر از مدل‌های آبمیوه گیری پرس سرد می‌توانند کارآیی‌های دیگری نیز داشته باشند؛ تولید شیرمغزها مانند شیربادام، کره‌ی بادام، سُربی، پاستا و بستنی از این ویژگی‌هاست.
  • فرآیند تولید آبمیوه تقریبا آرام و بی‌صداست.
  
  • افزایش سرعت در آب‌میوه‌گیری؛
  • استفاده‌ی آسان؛
  • با توجه به اینکه می‌توان با این دستگاه‌ها میوه‌ها و سبزیجات بزرگ‌تر را آب گرفت، زمان آماده‌سازی میوه‌ها و سبزیجات با این روش کاهش می‌یابد.
معایب
 
  • این دستگاه‌ها مجراهای باریک‌تری دارند و میوه‌های مورد استفاده باید ریزتر باشند. بنابراین آماده‌سازی میوه‌ها زمان بیشتری می‌برد؛
  • وجود مقدار بیشتری پالپ در آبمیوه.
 
  • این دستگاه‌ها برای آب‌گیری سبزیجات برگ سبز، گیاهان و جوانه‌ها مناسب نیستند؛
  • تولید آب‌میوه‌ی کمتر (پالپ باقی‌مانده در این دستگاه‌ها مرطوب‌اند و هنوز مقداری آبمیوه دارند)؛
  • در این روش، حرکت سریع تیغه‌ها با تولید حرارت و از بین‌بردن آنزیم‌های مفید، کیفیت آبمیوه را کاهش می‌دهد؛
  • تفکیک بیشتر آب‌میوه، کف آن و دو فازشدن آنها ویژگی مطلوبی نیست؛
  • سروصدای این دستگاه‌ها به‌دلیل آب‌گیری، بسیار زیاد است.

ویژگی‌های یک آبمیوه گیری خوب

آب‌میوه‌گیری خوب باید ویژگی‌های زیر را داشته باشد:

  • توانایی آب‌گیری سبزیجات برگ سبز و گیاهان با بازده‌ی بالا؛
  • مناسب برای آب‌گیری انواع میوه‌ها از جمله میوه‌های نرم؛
  • تولید آب‌میوه‌ای باکیفیت‌؛
  • سرعت چرخش کمتر به‌منظور کاهش اکسیداسیون و افزایش مدت نگهداری؛
  • توانایی تولید شیرمغزها؛
  • نظافت و شست‌وشوی آسان؛
  • سروصدای کم.

این ویژگی‌ها باعث می‌شود تا آبمیوه گیری به روش پرس سرد عمودی با سرعت پایین بهترین انتخاب برای گرفتن آبِ میوه‌ها باشند.

خرید چه آب‌میوه‌گیری‌ای باصرفه‌تر است؟

بیایید یک مثال بزنیم. اگر شما ماهی ۱۰۰ هزار تومان پول میوه و سبزیجات بدهید، می‌توانید با آ‌ب‌میوه‌گیری پرس سرد ۳۵٪ بیشتر آبمیوه تهیه کنید و ۳۵ هزار تومان در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنید. بنابراین با این تفاسیر در یک سال با آبمیوه گیری پرس سرد می‌توانید ۴۲۰ هزار تومان صرفه‌جویی کنید.

دلیلش این است که آبمیوه گیری پرس سرد نسبت به آبمیوه گیری سانتریفیوژی، بهتر آبِ میوه را استخراج می‌کند و پالپ حاصل از آن خشک‌تر است.

ماندگاری آب‌میوه‌ی حاصل از عصاره گیر

جواب این سؤال به عوامل مختلفی بستگی دارد؛ از نوع میوه گرفته تا روش نگهداری آبمیوه بر مدت زمان ماندگاری آن تأثیر می‌گذارد. بنابراین نمی‌توان به این سؤال جواب قطعی داد.

توصیه می‌شود برای بهره‌مندی حداکثری از فواید آبمیوه آن را بلافاصله پس از تهیه، مصرف کنید، اما نگران نباشید. آب‌میوه‌ی پرس سرد تهیه‌شده از میوه‌های تازه، در یخچال نگهداری می‌شوند. شما می‌توانید آبِ میوه‌ها را ۲۴ تا ۴۸ ساعت و آب سبزیجات را به‌مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید.

منبع : https://www.chetor.com

مدل
CS600
نوع استفاده
استفاده حرفه ای
سرعت
60 RPM
برق مصرفی
200 وات
ولتاژ
AC 220-240 V
50/60 Hz
ابعاد
515*183*260 میلیمتر
وزن
9.1 kg
ظرفیت
400 میلی لیتر
حداکثر ساعت مصرف
کمتر از 1440 دقیقه در هر بار مصرف . ماکزیمم 24 ساعت
ساخت
شرکت kuvings کره جنوبی

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...