رستورانی

قهوه ساز شني برقی ازدمیر

از {{model.count}}

Ozdemir Sand Coffee

اندازه
اندازه را انتخاب کنید.
تعداد
نوع
4,200,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...

جهت آماده سازی قهوه ترک/عربی می توان از قهوه سازهای شنی استفاده کرد. در قسمت زیرین دستگاه، هیتر تعبیه شده که روی آن شن مخصوصی قرار میگیرد (شن بدلیل جذب حرارت بالایی که دارد به سرعت گرم شده و خیلی دیر حرارت را از دست می دهد) شما میتوانید با قرار دادن جذوه / دله داخل شن و حرکت دورانی آن به مدت چند دقیقه قهوه مورد نظر خود را آماده کنید.

در این مقاله، ما جهت تهیه قهوه شنی Sand Coffee می پردازیم. این قهوه با قهوه ترک فرق میکند. بله، هر دو با هم متفاوت هستند: قهوه شنی ترک روش تهیه قهوه با ماسه در تابه است که به عنوان روش گرمایش اولیه مورد استفاده قرار می گیرد. قهوه ترک برای اولین بار در دوران امپراتوری عثمانی، بین قرن سیزدهم و چهاردهم میلادی رواج داشت . در آن زمان قهوه اصلی ترکیه به عنوان دارویی در نظر گرفته می شد که طبق قانون حاکمان ممنوع بود. با هر نوع دانه قهوه می تواند قهوه ترک را تهیه کرد. تنها تفاوت آن در تکنیک دم کردن است. قهوه ترک فرق در آسیاب ریز آن است .

قهوه ساز شنی ترک را در یک گلدان یا ظرف مسی تهیه میکند . دانه های پودر شده به آب جوش اضافه می شود و در صورت لزوم شیر به آن اضافه می شود. قهوه در ته جام قرار میگیرد. این همان چیزی است که قهوه ترک را غلیظ تر و قوی تر از بیشتر قهوه ها می کند.

قهوه ساز شنی ترک چیست و چگونه کار می کند؟

قهوه ساز شنی ترک، قهوه ترکی است که به روشی خاص ساخته شده است ، همانطور که حدس زده اید ، شامل شن و ماسه است. قهوه ترکی به طور سنتی با استفاده از یک گلدان مخصوص به نام "cezve" یا "ibrik" تهیه می شود.

در دم کردن قهوه معمولی ترکیه ، سزو مستقیماً روی یک آتش باز گذاشته می شود و به جوش آورده می شود. در قهوه ماسه ای ترک، ماسه ها را در قابلمه پخت و پز قرار داده و گرم می کنیم. ماسه به عنوان تنظیم کننده گرما عمل می کند.

وقتی سوزو در ماسه می نشیند ، مرتباً گرم می شوند. هرچه سزو در اعماق شن قرار بگیرد، داغ تر می شود. قهوه ماسه ای ترکیه به جای جوشاندن، پخته می شود.

آیا قهوه شنی ترکیه بهتر از قهوه سنتی ترکیه است؟

با توجه به عطر و طراوت ، قهوه شن ترکیه بهتر از دم کرده اصلی است. با توجه به اینکه دانه های قهوه ته سزو قرار دارد در ته فنجان قهوه باقی مانده است ، عطر به طور خودکار قوی تر است. با این حال ، هنگامی که قهوه را توسط خودتان خرد می کنید ، می توانید دانه قهوه را سورت کنید، فقط آنهایی را انتخاب کنید که در شرایط خوبی باشند.

برای افرادی که قهوه تلخ را دوست ندارند، قهوه شنی ممکن است خیلی تلخ باشد. بیشتر تولیدکنندگان قهوه ماسه ای ترکیه ترجیح می دهند ادویه جات ، مثل هل را اضافه کنند و حتی ممکن است هر فنجان را با شکر شیرین و خامه بزنند.

لیوان خوشمزه قهوه ترکی

طرز تهیه قهوه ترکی

تهیه یا یادگیری طرز تهیه قهوه ترکی به قهوه بسیار ریز نیاز دارد و ممکن است هر کدام از دانه های قهوه را که ترجیح می دهید استفاده کنید ، اگرچه کارشناسان بهترین نوع آن را قهوه عربی می دانند.

یكی از وسایل مورد نیاز شما یك سوزو (آنچه در ترکیه خوانده می شود) است ، اما در سایر كشورها از آن به عنوان ibrik یاد می شود. به زبان انگلیسی ، ما به سادگی آن را گلدان قهوه ای ترکیه می نامیم. یک کوزو (گلدان قهوه ای ترکی) یک گلدان کوچک است که مخصوص قهوه ساز شنی است و از مس تهیه شده است. ترکیب مناسب شامل نسبت 1: 1 قهوه و آب است ، به طوری که اگر از یک فنجان قهوه ترک استفاده کنید ، به یک فنجان آب احتیاج خواهید داشت.

مخلوط را تا زمانی که شروع به آب شدن کند، گرم کنید. اما قبل از اینکه جوش بیاید ، باید آن را از روی حرارت بردارید. اگر به مورد دلخواه دلخواه خود نرسیده است ، می توانید تا زمان انجام آن دوباره گرم کنید ، زیرا سرو قهوه ترک بدون فوم قابل قبول نیست.

سه روش برای تهیه قهوه وجود دارد: شیرین نشده (که در آن هیچ نوع شکر اضافه نمی کنید) ، با کمی شکر و شیرین شده. همچنین ، اگر ادویه جات ترشی جات ترجیح می دهید ، می توانید مقداری هل اضافه کنید ، یا هر نوع طعم و مزه مناسب شما. برخی از افراد بسته به آنچه که شما شخصاً بهترین را دوست دارید وانیل ، جوز هندی ، دارچین و دیگران اضافه می کنند.

در اصل ، قهوه ترک هرگز در آن قند نداشت. 

لذت بردن از قهوه ترکی با دسر

برخی از کشورها قهوه ترک بیشتری را در مقایسه با سایرین می نوشند و ممکن است در نحوه تهیه آنها تفاوت کمی داشته باشد.

به عنوان مثال ، در بوسنی و هرزگوین ، آنها قهوه ترک را قهوه بوسنیایی می نامند ، شاید به این دلیل که آنها روش خود را برای تهیه آن اتخاذ کرده اند.

در بوسنی ، آنها با آب جوش شروع می شوند و وقتی به نقطه جوش رسید ، مقداری در یک فنجان می ریزند تا بعداً استفاده شود. پس از آن قهوه و آب باقیمانده را به ظرف اضافه می کنند و آنها را روی حرارت قرار می دهیم تا به یک نقطه جوش برسند.

معرفی Turek ...

قهوه ماسه ای ترکی یک روش مخصوص دم کردن قهوه است که طعم غنی ، غلیظ و عمیق تری را به قهوه اصلی ترک ارائه می دهد. دم کردن قهوه ترکی قهوه زمان بیشتری را در گرما می دهد ، بنابراین امکان آماده سازی بهتر را فراهم می کند. این قهوه در مقایسه با قهوه دم کرده اصلی ، از نظر ذائقه برخی افراد بهتر است.

برخی دیگر طعم آن را کمی تلخ می یابند. با این حال ، این به عنوان یک تکنیک باقی مانده است که همه باید حداقل یک بار در زندگی خود امتحان کنند.

قهوه ساز شني، قهوه شني، سند كافي، تركيش سند كافي، Turkish sand coffee، دمكن قهوه ترك، قهوه جوش برقي، قهوه جوش ماسه اي، قهوه ساز ترك شني برقي، قهوه شني تك چزوه، قهوه شني دو چزوه، قهوه شني سه چزوه، قهوه جوش مسي برقي، قهوه جوش برقي استيل، قهوه ساز سنتي ترك، ترك ساز شني استيل، ترك ساز شني مسي، ترك ساز شني تك چزوه، ترك ساز شني دو چزوه، ترك ساز شني سه چزوه، قهوه ترك، دستگاه قهوه ترك، قهوه ترك برقي، دستگاه قهوه ترك كافه، دستگاه قهوه ترك باغ ويلا، دستگاه قهوه ترك فضاي باز، دستگاه قهوه ترك صنعتي، دستگاه قهوه ترك قهوه فروشي، ترك ساز شني قهوه فروشي

نوع کالا
قهوه ساز شنی
منبع تغذیه
برق 220 - 230 ولت
توان
1500 ولت
ابعاد
20*38*37 میلیمتر
وزن
بدون ماسه 5 کیلوگرم
با ماسه 9 کیلوگرم
تحویل در تهران
رایگان
متعلقات
ماسه مخصوص 4 کیلو گرم
بدون جذوه / دله می باشد
جذوه / دله
هر عدد 95000 تومان
اندازه
تک جذوه
دو جذوه

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...