رستورانی

گریل ۱۵۰ سانت تپانیاکی (دست دوم)

از {{model.count}}

Teppanyaki

تعداد
نوع
45,000,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...

گریل ۱۵۰ سانت تپانیاکی - Teppanyaki یک اصطلاح ژاپنی است که به معنی "کباب کردن روی یک صفحه آهنی" است. در سبک آشپزی معمولی ژاپنی ، گوشت هایی مانند غذاهای دریایی و استیک و غذاهای مبتنی بر خمیر مانند یاکیسوبا یا رشته فرنگی سرخ شده و برنج در غذاها ادغام می شوند.

یک سرآشپز تپانیاکی بیشتر از یک آشپز است که بر سبک آشپزی تپانیاکی مسلط باشد. داشتن یک سرآشپز موفق در تپانیاکی مستلزم عملکرد برابر و تسلط در آشپزی است. سرآشپزهای تپانیاکی علاوه بر وظایف خود برای انجام و تهیه غذا ، باید مهارت های چند وظیفه ای بیشتری نیز داشته باشند تا مهمانان را سرشار از غذا و اطلاعات کنند.

آشپزی به سبک تپانیاکی
Teppanyaki یک سبک آشپزی سنتی ژاپنی است. در آشپزی تپانیاکی حداقل چاشنی ها و مواد افزودنی وجود دارد. یک سرآشپز تپانیاکی ماهر فقط جفت هایی را انتخاب می کند که طعم طبیعی غذاها را برجسته می کند.

غذاهای متداول تهیه شده توسط سرآشپزهای تپانیاکی عبارتند از:
• گوشت
• سبزیجات
• رشته فرنگی
• برنج

غذاهای تپانیاکی معروف ترین آنها با استفاده از یک کوره تخت و آهنی تهیه می شود. با این حال ، بسیاری از ابزارهای دیگر وجود دارد که سرآشپزهای تپانیاکی اغلب باید آنها را در کار روزانه خود تطبیق دهند. چاقوهای ژاپنی ، بطری های مخصوص سس ، جوجه های گوشتی ، سرخ کن و حتی مخلوط کن از جمله وسایل آشپزخانه هستند که سرآشپزهای تپانیاکی باید بین آنها راحت جابجا شوند.


آموزش آشپز Teppanyaki
اگرچه آشپزی تپانیاکی یک هنر نمایشی است ، اما دود و آینه وجود ندارد. آنچه با یک سرآشپز تپانیاکی می بینید دقیقاً همان چیزی است که به دست می آورید ، که به مهارت های جدی چاقو نیاز دارد. در حقیقت ، بسیاری از سرآشپزهای تپانیاکی در حال آموزش در یک موسسه آشپزی ثبت نام می کنند تا مهارت آشپزی خود را در کلاس تکمیل کنند.
وظایف شغلی تپانیاکی
سرآشپزهای تپانیاکی بسیار ماهر هستند ، با این حال حتی با تجربه ترین آنها هنوز زمان می برند تا در زمینه خود متخصص شوند. از آنجا که عناصر زیادی برای تبدیل شدن به یک سرآشپز تپانیاکی وجود دارد ، این افراد اغلب سالها قبل از رسیدن به سطح متخصص تمرین می کنند.

سرآشپزهای تپانیاکی در حین آشپزی برای یک گروه وظایف متعددی را بر عهده دارند. سرآشپز باید هر قسمت را به درستی اندازه کند و اطمینان حاصل کند که هر ظرف با توجه به اندازه سرو به دمای مناسب می رسد. همچنین ، از آنجا که آنها هم غذا آماده می کنند و هم برای مهمانان اجرا می کنند ، سرآشپزهای تپانیاکی اغلب حقایق جالبی در مورد غذاهای پخته شده به اشتراک می گذارند یا بینندگان آشپزی دیگری را برای مشتریان ارائه می دهند.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...