رستورانی

دستگاه پخت ملکولی سوويد مدل واكوك ١٥

از {{model.count}}

besservacuum VACOOK 15

تعداد
نوع
59,000,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...

دستگاه پخت ملکولی سوويد مدل واكوك ١٥ دماسنج حرفه ای برای پختن خلاء در دمای پایین ، قابل اعتماد و مقاوم است. بدنه استیل ضد زنگ (Aisi 304) ، نمایشگر برای نشان دادن زمان پخت و پز و دمای آب ، 10 برنامه یکپارچه برای پخت و پز دقیق ، برنامه های یکنواخت و قابل تکرار. مناسب برای تمام ظروف مقاوم در برابر حرارت است که قادر به نگه داشتن 50 لیتر دارند.

دستگاه پخت مولکولی یا سس واید یا سافت کوکر - Sous Vide Cooker - SOFT COOKER WI-FOOD  

این روش توسط جورج پرالس، سرآشپز فرانسوی ، در سال  1974 برای رستوران Troisgros در روان فرانسه پذیرفته شد . او کشف کرد که وقتی غذا به این شکل پخته می شود ، ظاهر اصلی و خواص خود را حفظ می کند و و بیش از حد چربی را از دست نمی دهد و دارای بافت بهتری است . سافت کوک ( soft cook ) یک روش پخت و پز است که در آن غذا در یک کیسه پلاستیکی یا شیشه ای قرار داده شده و در مخزن آب به مدت طولانی تر از زمان معمول پخت (معمولا 1 تا 7 ساعت، تا 48 و یا بیشتر در برخی موارد) با درجه حرارت دقیق و تنظیم شده غوطه ور می ماند . برای پخت و پز ، دما بسیار پایین تر از معمول است ، معمولا حدود 55 تا 60 درجه سانتیگراد (131 تا 140 درجه فارنهایت) برای گوشت، و دمای کمی بیشتر برای سبزیجات . هدف این است که مواد غذایی را بطور یکنواخت طبخ گردد ، تا اطمینان حاصل کنید که داخل آن به درستی پخته شده است که در این روش هیچ رطوبت خارجی وارد غذا نمی گردد و از طرفی رطوبت داخلی مواد غذایی حفظ می گردد .
سه ویژگی آشپزی sous-vide، که هر کدام به طور جداگانه توسعه داده می شود :
1- پخت و پز در درجه حرارت پایین
2- مواد غذایی از منبع گرمایی آن جدا می باشند و هیچ حرارت مستقیمی نمی بینند
3- محفظه تحت فشار با استفاده از خلاء کامل یا جزئی.
غوطه ور کردن غذا در یک ظرف آب ، با درجه حرارت مورد نظر و مورد نیاز غذا ، از اتلاف خواص فوق العاده غذا جلوگیری می کند ، چون غذا نمی تواند گرمتر از درجه حرارت آب باشد . در آشپزی معمولی با حرارت بالا، از قبیل کباب کردن و استفاده از فر و .... مواد غذایی در معرض سطوح مستقیم و غیر مستقیم گرما هستند که بسیار بالاتر از درجه حرارت مورد نیاز آشپزی هستند و باید قبل از رسیدن به درجه حرارت مورد نظر، از روی حرارت برداشته شوند . اگر غذا را زودتر از حد معمول از مرحله پخت خارج کنیم ، ناقص می ماند و چنانچهع دیرتر برداریم ، خواص خود را از دست می دهد . در نتیجه استفاده از روش سافت کوکر که با کنترل دقیق دما در تمام فرایند پخت استفاده می کند ، بهترین گزینه است .

ابعاد
150x240x380 میلیمتر
وزن
4 کیلوگرم
ولتاژ برق مصرفی
110 ولت 60 هرتز
230 ولت 50 هرتز
میزان مصرف
1.65 - 2.1 کیلو وات در ساعت
جنس بدنه
استنلس استیل
بیشترین حجم
50 لیتر
تعداد برنامه ها
10 برنامه
میانگین دما
0.1 °C تا 95 °C
خطای حرارتی
0.1 ± °C
ساخت
ایتالیا

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...